0




Ένας μήνας που θα σας δυσκολέψει πολύ ως προς τις συναισθηματικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. 
Οι πιο πολλοί, ιδίως γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου που έχετε εκκρεμότητες από την Άνοιξη του 2014, πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε, ξεκαθαρίστε.

Υδροχόος με:

Κριό: Μια δύσκολη Συναστρία που μέσα σε αυτόν τον μήνα θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο. Οι πλανητικές θέσεις του Πλούτωνα -Δία,  θα ωριμάσουν τα θέλω σας, ως το προς τα που  θα πορευτεί αυτή η σχέση. Οι τελευταίες εβδομάδες σας έδωσαν πολύ ένταση και λεκτικές παρεξηγήσεις. Για αυτούς που είναι σε γάμο, θα δουν αυτήν την σχέση να ανθίζει και πάλι, ευνοείται μια εκδρομή.

Θετικές ημέρες:  11, 18, 21 Νοεμβρίου

Ταύρο: Η όψη της Σελήνης του Νοεμβρίου θα  υπενθυμίσει  και στους δύο σας, πως υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει, και μάλλον έφτασε η ώρα να αρχίσετε να ασχολείστε για να προλάβετε όσα αφήσατε σε τελευταία μοίρα,  και βάζουν σε κίνδυνο την ισορροπία στην συναισθηματική σας ζωή. Μετά τις 14 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον δεσμό σας με παραπάνω κοινές δραστηριότητες..

Θετικές ημέρες:  14, 17, 19 Νοεμβρίου

Δίδυμο: Ένας αντιφατικός συνδυασμός ζωδιων, που  δεν δέχονται την μετριότητα ανάμεσα τους.  Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση  θα ήταν ωφέλιμο να μιλήστε πιο ειλικρινά για θέματα που πρέπει να ανανεωθούν, μεταξύ σας. Αν η σχέση σας είναι  λίγων μηνών – εβδομάδων, και μιας και οι προηγούμενες εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής, δημιούργησαν αντιθέσεις και παρεξηγήσεις, καλό θα ήταν μέσω της ειλικρινής επικοινωνίας να τολμήστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις απαιτήσεις σας. Μην αφήνετε τα πράματα στην τύχη τους και διεκδικείστε αυτό που επιθυμείτε!

Θετικές ημέρες:  15, 17, 28 Νοεμβρίου

Καρκίνο: Ένα ωραίος μήνας και για τους δύο, όπου μπορείτε, αν είστε σε σοβαρή σχέση, να μιλήστε και για  κάτι πιο δεσμευτικό στο άμεσο μέλλον, ή και ακόμα και μέχρι τα τέλη του έτους, ωστόσο αν υπάρχει παράλληλη σχέση ή γάμος από κάποια πλευρά, μπορούν να γίνουν τολμηρά ξεκαθαρίσματα. Μετά τις 20 του Νοεμβρίου, ενδέχεται να δεχτείτε και οι δύο, εκδηλώσεις έρωτα από άτομα του κοινωνικού και επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Μια προσοχή παραπάνω!

Θετικές ημέρες: 11, 19, 30  Νοεμβρίου

Λέων: Στον προσωπικό τομέα, από τις 18/11 και μετά, αυτό που έχετε ανάγκη είναι η σταθερότητα, και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε το περιβάλλον σας από άτομα που δε σας λένε πλέον κάτι, τότε να το κάνετε με όλες σας τις δυνάμεις-παράλληλες καταστάσεις δηλαδή-. Αν όμως επίσης νιώθετε ότι ο άνθρωπος σας, σας  πιέζει σε υπερβολικό βαθμό, η θετική όψη Πλούτωνα- Αφροδίτής  όπως όταν στο τέλος της τρίτης εβδομάδας του Νοεμβρίου θα σας παρουσιάσει  αρκετές  ευκαιρίες να χαλαρώσετε…και να κάνετε διαλόγους με λιγότερη ένταση.

Θετικές ημέρες:  09, 17, 23 Νοεμβρίου


Παρθένο: Μια σχέση που έχει όλες τις προδιαγραφές, και με τις ‘ευλογίες’ του Δία, να πάει και κάποια βήματα πιο κάτω. Οι αγκυλώσεις του παρελθόντος που σας απομάκρυναν τώρα αποχωρούν…και θα δείτε ότι το συντροφικό σας ταίρι, με καλύτερη και συχνότερη επικοινωνία να σας διεκδικεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Για τους λιγότερους, που είναι σε απομάκρυνση, θα έχουν την ευκαιρία μετά τις 18/11, να δουν κινήσεις επανασύνδεσης….και αλλαγμένα – καλύτερα δεδομένα.

Θετικές ημέρες:  10, 18, 27 Νοεμβρίου

Ζυγό: Ένας μέτριος μήνας που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε αν αξίζει η συναισθηματική επένδυση που έχετε στην ζωή σας. Αυτό ίσως να το αναρωτηθεί και το ταίρι σας που τον τελευταίο καιρό έχει εκφράσει παράπονα για την αδιαφορία και τον ελάχιστο χρόνο που του αφιερώνετε. Για τους εν σχέση, που διατηρούν και κάτι παράλληλο τα πράματα θα είναι πιο περίπλοκα. Αφήστε αυτόν τον μήνα να τελειώσει ήρεμα…το αστρολογικό σκηνικό θα βελτιωθεί.

Θετικές ημέρες:  12, 19, 26 Νοεμβρίου

Σκορπιό: Σπάνια βρίσκεται ένας τέτοιος συνδυασμός που πραγματικά να είναι ποιοτικός χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα. Αν ανήκετε σε αυτούς λοιπόν του τυχερούς…ο μήνας του Σκορπιού – Τοξότη, και οι διελεύσεις του Άρη θα σας κάνει και τους 2 πιο τολμηρούς προκειμένου να συζητήστε μια επισημοποίηση ή ακόμα και την απόκτηση ενός παιδιού. Μετά τις 22 του Νοεμβρίου μπορείτε να οργανώσετε και μια εκδρομή…που θα αρέσει και στους δύο.

Θετικές ημέρες:  17, 27, 30 Νοεμβρίου

Τοξότη: Ο μήνας του Νοεμβρίου θα είναι των άκρων για τα ζευγάρια που έχουν κενά επικοινωνίας ή  συναισθημάτων. Οι περισσότερες σχέσεις Υδροχόων – Τοξοτών, θα ταρακουνηθούν αρκετά, και οι περισσότερες που διακατέχονται από μετριότητα θα διαλυθούν. Μην επιχειρήστε να ανοίξετε πολύ σοβαρές συζητήσεις αν δεν είστε έτοιμοι να πράξετε αυτά που προτείνετε. Οι αλλαγές θα είναι καθοριστικές γιαυτό αφήστε το καλύτερα για μετά τις 03 Δεκεμβρίου που οι πλανητικές συμμαχίες θα είναι προς όφελος σας.

Θετικές ημέρες:  11, 15, 16 Νοεμβρίου

Αιγόκερω: Και οι δύο πλευρές θα εμφανίσουν μέσα σε αυτόν τον περίεργο μήνα, μια κόπωση και μια κάμψη της εκδήλωσης των συναισθημάτων….χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάτι οριστικό και αρνητικό θα επέλθει. Ωστόσο, προσπαθήστε να εντάξετε παραπάνω διάλογο και δραστηριότητες που ευχαριστούν και τους δύο, και χωρίς να υπάρχουν απαιτήσεις που χρονικά δεν μπορούν ολοκληρωθούν στο τώρα. Ο επόμενος μήνας είναι καλύτερος.

Θετικές ημέρες:  16, 19, 27 Νοεμβρίου

Ιχθύ: Καλά θα είναι τα δεδομένα του μήνα αυτού, και ιδίως η καλή θέση του πλανήτη Ουρανού που θα σας δώσουν μια παραπάνω ξεκάθαρη εικόνα για το που πηγαίνει αυτή η σχέση. Αυτό μπορεί να σημαίνει, από  ένα βήμα παραπάνω σε επισημοποιήσεις…μέχρι και μια απομάκρυνση μικρού χρονικού διαστήματος για να ανανεωθεί η ενέργεια μεταξύ σας. Να είστε έτοιμοι ότι το ταίρι σας, πιθανόν με τις αρνητικές όψεις τις Αφροδίτης να ζητήσει…το δεύτερο…λίγο χρόνο!!! Συζητήστε.

Θετικές ημέρες:  17, 26, 24 Νοεμβρίου

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μια παραπάνω προσοχή σε όλους τους Υδροχόους που είναι σε διπλές καταστάσεις….η συντριπτική πλειοψηφία θα αποκαλυφθεί …με όποια παρελκόμενα.


Ερωτικές συναστριες Νοέμβριος -Υδροχοος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top