0

Πανικό έσπειρε χθες στα γραφεία στοιχηματικής εταιρείας της Βρετανίας πρωταθλήτρια του επτάθλου που έκανε ένα τρομερό … ταμείο με 10 εύστοχες προβλέψεις σε ισάριθμα διεθνή φιλικά ματς του ποδοσφαίρου .

Η Κάρλα Ντρου αν και από άλλο …ανέκδοτο αποδείχθηκε μέγας γνώστης των μυστικών του δημοφιλέστερου των σπορ και έβαλε στην τσέπη της με τις εμπνευσμένες τις επιλογές ούτε λίγο ούτε πολύ (κάτι περισσότερο από) 50 χιλιάδες στερλίνες (δηλαδή περίπου 64.000 ευρώ).


Η επταθλήτρια που «τίναξε» τους μπουκμέικερς 1Η 25χρονη πανέμορφη αθλήτρια που κατοικεί στο Σέφιλντ ανάμεσα στα ματς που επέλεξε δεν ήταν και το φιλικό της Ελλάδας με την Σερβία ενώ αναφορικά με τον βρετανικό εμφύλιο της Σκωτίας με την Αγγλία είχε τοποθετήσει στο κουπόνι της δύο επιλογές.



Η επταθλήτρια που «τίναξε» τους μπουκμέικερς 2Και η όχι ιδιαίτερα επιτυχημένη αγωνιστικά πληθωρική αθλήτρια του στίβου που επένδυσε μόλις πέντε στερλίνες στο εν λόγω κουπόνι έφθασε στο χρυσοφόρο 10αρι περιμένοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς ζητούσε και την ισοπαλία στο ματς του Καναδά με τον Παναμά και την εκτός έδρας νίκη της Ουρουγουάης επί της Χιλής.



Η επταθλήτρια που «τίναξε» τους μπουκμέικερς 3Και πανευτυχής λίγη ώρα αργότερα ανέβασε τη συνταγή του στοιχηματικού της θριάμβου στον επίσημο της λογαρισμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


πηγή

Η επταθλήτρια που «τίναξε» τους μπουκμέικερς

Δημοσίευση σχολίου

 
Top