0


​Φωτογραφίζεται topless η Άνιστον και τα «χώνει» σε όσους την κατηγορούσαν!


Μια από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις της έκανε η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία στα 45 της, παραμένει μια από τις πιο hot ηθοποιούς του Hollywood και το δείχνει ποζάροντας… topless για λογαριασμό του τεύχους Ιανουρίου του περιοδικού «Allure».


1418659168_jennifer-aniston-topless-allure-467.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, χωρίς να φορά τίποτα από πάνω, έχει πάρει αγκαλιά τον κομμωτή της, Κρις ΜακΜίλαν, τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το «κούρεμα» της «Ρέιτσελ» από τα «Φιλαράκια», το οποίο έγινε η λατρεία των γυναικών.

jennifer-aniston-cover-shoot-02.jpg
Η συνέντευξη της όμως δεν περιορίζεται στις hot πόζες, γιατί μπορεί η Τζένιφερ να τα… «βγάζει», αλλά βάζει τα πράγματα στη θέση τους, απαντώντας σε όσους όλα αυτά τα χρόνια την «κατηγορούσαν» ότι προτεραιότητα της ήταν η καριέρα και ο πλούτος, και όχι η δημιουργία οικογένειας.

Τόνισε ακόμα, πως είναι λάθος η αντίληψη που έχουν κάποιοι, ότι όσες οι γυναίκες δεν έχουν γίνει μάνες, έχουν αποτύχει και στη ζωή.


«Δεν μου αρέσει η πίεση που επιβάλλεται από πολλούς στις γυναίκες και σε μένα, προβάλλοντας ως πρότυπο ότι αν δεν έχεις κάνει παιδί έχεις αποτύχει ως γυναίκα. Δεν είναι καθόλου δίκαιο. Μπορεί να μην έχεις βγάλει ένα παιδί από τη μήτρα σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι μητέρα για τα σκυλιά σου,και τους φίλους σου».


jennifer-aniston-cover-shoot-03.jpg
Τέλος, αποκάλυψε πως ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που έχει ακούσει και την έχουν πονέσει πολύ, είναι ότι έβαλε μπροστά την καριέρα της και όχι την δημιουργία οικογένειας:

2411DF7300000578-0-image-m-2_1418655757297.jpg«Μου έλεγαν ότι με ένοιαζε μόνο ο εαυτός μου, και ότι ήμουν πολύ εγωίστρια που δεν ήθελα να γίνω μητέρα».

Για να καταλήξει ότι «έχω πολλούς φίλους που αποφάσισαν συνειδητά να μην κάνουν παιδιά, είτε προσπαθούν αλλά δεν μπορούν. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι δεν αποκτούν παιδιά και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποθέτει».




πηγή


Φωτογραφίζεται topless η Άνιστον και τα «χώνει» σε όσους την κατηγορούσαν!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top