0


Σημάδια ότι δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις το χωρισμό σου!


Διαβάσε τα 4 σημάδια!


Ο χωρισμός σας σε πόνεσε όσο τίποτα άλλο. Τον έβρισες, τον έκλαψες σε σημείο που η μαξιλαροθήκη να γίνεται μούσκεμα κάθε βράδυ και με την παρότρυνση των φίλων σου αποφάσισες πως έχει έρθει αυτή η ώρα που πρέπει να πας παρακάτω και να διαγράψεις το παρελθόν από την μνήμη σου. Είσαι σίγουρη όμως πως τα έχεις καταφέρει; Ή μήπως προσποιείσαι πως όλα είναι καλά; Όχι, μόνο στους γύρω σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Διάβασε τα παρακάτω σημάδια που σου μαρτυρούν πως η καρδούλα σου ακόμα χτυπάει για εκείνον…


1. Πληροφορείσαι από φίλους, γνωστούς ακόμα και από τον ίδιο πως υπάρχει άλλη στην ζωή του.
Στην αρχή παθαίνεις ένα μικρό σοκ, ειδικά αν η σχέση αυτή δημιουργήθηκε σχετικά γρήγορα μετά τον χωρισμό σας. Αν όμως αρχίζεις να ρωτάς τους πάντες, θέλοντας να μάθεις πληροφορίες για τη νέα του σύντροφο, κάτι δεν πάει καλά. Ειδικά αν αρχίσεις το συνεχές ψάξιμο μέσω Facebook, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μιλάμε για μια απλή περιέργεια.


2. Δεν συγκρίνεις τον νυν με τον πρώην!
Ήρθε επιτέλους εκείνη η στιγμή που μπήκε στην ζωή σου κάποιος άλλος, ο οποίος σου κέντρισε το ενδιαφέρον. Είσαι σίγουρη όμως πως όντως τον θέλεις στην ζωή σου ή απλά είναι ο αυτός που θα σε κάνει να ξεχάσεις και να ξεπεράσεις τον πρώην σου; Αν αρχίσεις τις συγκρίσεις, δείχνει πως το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι. Οπότε καλύτερα να φύγεις τρέχοντας! Δεν σου φταίει σε τίποτα ο άλλος!


3. Ακούς τραγούδια και δεν σου λένε τίποτα πια..


Βγαίνεις για ποτό και στο μαγαζί παίζουν τα τραγούδια, που ακούγατε μαζί στο αυτοκίνητο ή είχατε αφιερώσει ο ένας στον άλλον. Αν η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό εκείνη την στιγμή είναι ο πρώην, τότε δεν έχεις ξεπεράσει! Αν πάλι συμβαίνει το αντίθετο, ένα μεγάλο μπράβο από εμάς για το βήμα σου!


4. Σταματάς να πηγαίνεις στα μαγαζιά που συχνάζει και εκείνος…


Ναι εντάξει ξέρουμε πως θα σε πιάσει ο εγωισμός σου στις αρχές και θα λες στις φίλες σου με ύφος: «Να σταματήσει να πηγαίνει αυτός! Σιγά μην αλλάξω εγώ τα στέκια μου!». Έλα όμως που όταν θα τον έχεις ξεπεράσει, δεν θα θέλεις να πηγαίνεις στα ίδια μαγαζιά. Θα έχεις την όρεξη να γυρίσεις και να γνωρίσεις κάθε τι καινούργιο και να αποκτήσεις νέα στέκια. Όποτε η επιλογή σου να τον βλέπεις «τυχαία», δείχνει πως ακόμα δεν ελπίζεις στην επανασύνδεση σας..


πηγή




Σημάδια ότι δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις το χωρισμό σου!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top